Ön csak jól járhat

Mint flotta- és autópark-kezelő vállalkozás, vásárlási volumenünkből adódóan jelentős kedvezményeket kapunk a beszállítóktól és ezeket mind továbbadjuk Önnek. Sőt, ennél többet is.

A személyes ügyintézésben hiszünk.

Nálunk nincs call center.

Igényelje vissza akár a havidíj teljes áfáját,

és költségelje el a bérleti díjat.

Márkafüggetlenül, az Ön igényeire szabva.

Válasszon autót kedve szerint.

Legyen saját autója, autóvásárlási terhek és fenntartási költségek nélkül

Venni, vagy bérelni? Sok minden kapcsán előjöhet a dilemma. Iroda, eszközök, nyomtatók, informatika és az autók is. Elsőre – a szabályozó környezet alaposabb ismerete nélkül – mindig működik a régi reflex. Birtokolni kell a tárgyainkat. Azonban a modern üzleti gondolkodás tud ennél jobb megoldást is. A tartós bérlet maximalizálja a pénzügyi előnyöket és mindezt kiegészíti olyan szolgáltatásokkal, amelyek leveszik az üzemeltetés „nemszeretem” terheit a bérbevevő vállairól.

Nagybani flottakedvezmények, alacsony kamatú finanszírozás és az ÁFA visszaigénylés csak a kezdet. A mi dolgunk tehermentesíteni Önt és ezt örömmel meg is tesszük.

A tartós bérleti konstrukció legfőbb előnyei:

  • A vállalkozás forrásait nem kell tárgyi eszközökben tartani, így azok átcsoportosíthatók.
  • A hitelképességet tükröző pénzügyi mutatók kedvezőbben alakulnak.
  • A havi bérleti díj költségként elszámolható a futamidő arányában.
  • A gépjármű ÁFA tartalmát a bérbeadó visszaigényli, így a kalkuláció alapját a nettó vételár (gépjárműveknél nettó ár + regisztrációs adó) képezi. Az ÁFA finanszírozás nem jelentkezik a bérlőnél.
  • A havi bérleti díjak áfa-tartalma minden további adminisztráció nélkül 50%-ban visszaigényelhető (amennyiben útnyilvántartást vezetnek, ez akár 100% is lehet).
  • Bérlet időtartama 12-60 hónap lehet.
  • Kedvező biztosítási lehetőségeket kínálunk a konstrukcióhoz (KGFB, CASCO).

3 érv, ami segíthet a döntésben

A döntéshozás általában nem egyszerű. Jó döntést hozni pedig még nehezebb. Mi azonban ebben is segítünk.

Alkalmazkodunk teherviselő képességeihez

A flottája költségelemzésében is számíthat ránk. Ellátjuk tanácsokkal arra vonatkozóan is, hogyan tarthatja a megfelelő szinten a költségeit, emellett a beszállítóktól általunk kialkudott kedvezményekből is részesül. Ráadásul a gépjármű használatáért fizetett bérleti díj költségként elszámolható, és még csak hitelt sem kell felvennie autóvásárláshoz.

Az idejével is spórolunk

Sok esetben nem is a pénz, hanem az idő az értékesebb valuta. Ezt mi is tudjuk, ezért mindent megteszünk, hogy Önnek a lehető legkevesebb időbe teljen a személyre szabott flotta kialakítása és használata. A gépjárműpark üzemeltetésével kapcsolatos feladatok alól tehermentesítjük.

Átvesszük Öntől a „nem-szeretem-dolgokat”

Az élet legtöbb területén, így az autózásban is, számolnunk kell olyan dolgokkal, eseményekkel, elintézendőkkel, amiket nem szeretünk. Azonban az ilyen kellemetlen helyzeteket is kezelnie kell valakinek. De senki nem mondta, hogy épp Önnek. Mi szívesen átvállaljuk vagy segítünk megoldani a tipikus „nem-szeretem-helyzeteket”.

FLOTTAKEZELÉSI SZOLGÁLTATÁSAINK

Autópark analízis
  • elvégezzük az Ön gépjárműpark-összetételének vizsgálatát,
  • szakmai szempontok alapján elvégezzük az autópark analízisét,
  • ajánlatot teszünk az optimális gépjárműpark kialakítására.
Karbantartás, javítás, karosszériamunkák

Országos lefedettségű szerződött márkaszerviz partnereinken keresztül elvégezzük a szerződés teljes futamideje alatt a gyári előírásoknak megfelelő karbantartásokat, illetve az előre nem tervezhető javításokat.

Káresemények esetén a gépjárművek teljes körű biztosítási ügyintézését valamint javítását elvégezzük. Kötelező gépjármű felelősség biztosítás terhére történő javítás esetén a cseregépjármű rendelkezésre bocsátásával kapcsolatos szervezést és az adminisztrációs feladatokat is átvállaljuk.

Időben és szakszerűen gondoskodunk gumiabroncsainak cseréjéről. Az Ön igényeinek és az adott gépjármű típusának megfelelő minőségű, téli illetve nyári gumiabroncs készletet biztosítunk a gépkocsikhoz, és tároljuk is az abroncsokat.

Kárügyintézés

Teljes körűen rendezzük a kárügyintézést, beleértve az azonnali segítségnyújtást a bajba jutott sofőr részére, gépjármű elszállítását, csereautó biztosítását, eljárást az ügyfél érdekében a biztosító felé, adminisztrációt és szükség esetén a vitás ügyek bonyolítását.

Csereautó, napi bérlet

Ügyfeleinket kiszolgáljuk akkor is, ha csak rövid időtartamra kell nekik autó. Ilyenkor a bérautó flottánkból ajánlunk minőségi autókat kedvező árcédulával. Így könnyedén megoldható, ha káresemény vagy bármilyen üzleti folyamat miatt rövid távú autóbérlésre van szükség.

Gépjárműszállítás

Előfordult már Önnel, hogy ki sem látszott a munkából, de az autóját szerette volna lemosatni a következő tárgyalásra? Mit tett Ön ebben a helyzetben?

Gépjárművét szervizbe, gumiabroncs cserére, vagy a mosóba is elszállítjuk. Nincs szükség hosszú várakozásra, nem kell taxiba ülni, és az elvégzett munka után természetesen az Ön által megjelölt helyen kapja vissza autóját.

Gépjármű beszerzés, forgalomba helyezés

Az Ön igényeinek megfelelő gépjárművek megvásárlását és forgalomba helyezését is mi intézzük, beleértve a kiegészítő berendezések és tartozékok beszerzését és beépítését.

Biztosítás

Önnek egyértelmű előnyöket jelent, ha a kötelező és CASCO biztosításokat a Nelson Flotta köti. Cégünk és a biztosító társaságok közötti szerződések révén az Ön számára a piacon elérhető egyik legkedvezőbb díjtételt tudjuk kalkulálni. Casco biztosításainkat 10%, minimum 50.000 forintos önrésszel kötjük. Egyedi igény esetén lehetőség van ettől eltérni.

Segélyszolgálat, assistance

24 órás segélyszolgálattal állunk a bajba jutott autósok rendelkezésére. Ha káresemény, vagy meghibásodás gátolja a továbbhaladásban, szolgáltató partnerünk a segítségére siet, akár Európa más országaiban is. A szolgáltatás biztosítja a gépjármű szervizbe szállítását, csereautó biztosítását és az utasok továbbhaladását.

Hivatali ügyintézések

Az Ön igénye szerint biztosítjuk az autópálya matricákat, a külföldi utazáshoz szükséges okmányokat, fizetjük és nyilvántartjuk a gépjárműadót. Kérésének megfelelően vállalunk okmányirodai ügyintézést, pótoljuk az elveszett okmányokat, tartjuk a kapcsolatot a hatóságokkal.

Üzemanyagkártya szolgáltatás

A Nelson Flotta a Magyarországon nagy hálózattal rendelkező üzemanyag-forgalmazó cégek által kibocsátott üzemanyagkártyákat biztosít az Ön részére, melyek segítségével készpénz felhasználása nélkül tankolhat, és kedvezményes áron juthat üzemanyaghoz, illetve a kártya által igénybe vehető szolgáltatásokhoz. Részletes, időszakos kimutatásokat küldünk az Ön részére az üzemanyag felhasználásokról.

Csak jófej emberekkel kell beszélnie

Ahogy Ön is, mi is szeretjük a gyors és hatékony megoldásokat. Azt gondoljuk, hogy a problémamegoldás alapja a kommunikáció.

Call center helyett szakértő kollégáinkkal beszél majd, akiknek egyetlen céljuk van: mielőbb és minél hatékonyabb megoldást találni a problémájára. Így mindenki azzal foglalkozhat, amihez ért, amit szeret; és Önnek sem az autóbérléssel kapcsolatos infók beszerzése foglalja le az értékes perceit.

Most már csak
a kellemes autóválasztás van hátra

Ez a dolog legjobb része. Dőljön hátra, és egy finom kávé vagy üdítő társaságában böngéssze végig ajánlatainkat. Válassza ki, melyik autót vezetné a legszívesebben. Ha pedig segítségre van szüksége a döntéshez, ne habozzon kérdezni felkészült kollégáinktól.