Vigye az autót,
és hagyja ránk a macerát

Célunk az, hogy a bérelt autójában Ön teljesen gondtalanul érezze magát. Legyen Öné az öröm, és miénk a macera! Nincs call center, nincs várakoztatás. A telefonok végén kollégáink várják a hívását és cselekednek. Azonnal.

Ön milyen autót szeretne tartós bérelni?

Gyártásból

Ez az autó pont olyan lesz, amilyennek Ön megálmodta. A színek, a felszereltség, a felnik, tényleg minden. Gyakorlatilag az Ön igényeit öntjük formába a gyártóval közösen. Ez viszont időigényes. Az egyenesen a gyártásból érkező autókra átlagosan 4 hónapot kell várni. Az viszont kétségtelen, hogy az eredmény megéri a várakozást. Igény esetén pedig akár ki is szolgáljuk mindig rendelkezésre álló autóinkból.

Tervezzük meg a céges autóm

Zöldautók

Abszolút megértjük és támogatjuk, ha a cégesautó-választáskor környezetvédelmi szempontokat is figyelembe vesz. Belső égésű motorral is rendelkező konnektoros – vagy plug-in – hibridjeink és elektromos autóink kilométereken keresztül képesek helyi kibocsátás mentesen üzemelni, ezek ráadásul nemcsak környezetkímélő, de izgalmas autók is.

Zöldautót szeretnék

Készletes autók

Ha viszonylag gyorsan szeretne céges autót, tökéletes opció lehet a gyártói készletről érkező kocsi. Ezek előre legyártott, Magyarországon vagy a környező országokban raktározott autók, amelyeket rövid időn belül a rendelkezésére tudunk bocsátani. A gyors ügyintézés viszont nem teszi lehetővé, hogy minden egyedi felszereltség belekerüljön az autóba.

Lássuk az autókat