feb 12. 2024

Téli vezetési tippek: biztonságos közlekedés havas, jeges utakon

A téli időszakban a közlekedés különös figyelmet és felkészültséget igényel. Ez különösen igaz a cégautókra és a tartós bérlettel rendelkező járművekre is, amelyek gyakran még intenzívebb használatnak vannak kitéve. Az alábbiakban néhány hasznos tippet és tanácsot gyűjtöttünk össze a biztonságos téli vezetés érdekében. Fussa át őket Ön is!

Bővebben
dec 06. 2023

Tippek: így tudja csökkenteni az üzemanyag-fogyasztását

Az üzemanyag-fogyasztás csökkentése nem csupán pénzügyi előnyökkel jár, hanem környezetvédelmi szempontból is kiemelten fontos. Cégautók és tartós bérletbe vett járművek esetében különösen érdemes figyelemmel lenni a hatékony üzemanyag-gazdálkodásra. Az alábbiakban a Nelson Flotta bemutat néhány olyan szokást, amelyeket vezetés közben Ön is könnyedén alkalmazhat az üzemanyag-fogyasztás csökkentése érdekében.

Bővebben
nov 24. 2023

Különlegességek kis példányszámban

Aki sportos autó vásárlásán töri a fejét, és valami igazán különlegesre vágyik, annak érdemes szétnéznie a kisebb gyártók kínálatában is. Ott találni igazán a pályanapokról szóló járgányokat.

Bővebben
nov 24. 2023

Autók Ikea stílusban

A négykerekűeknek van egy fajtája, amely csak szerelési gyakorlattal rendelkező tulajdonosoknak ajánlott. A dobozban megvásárolható járgányok itthon nagyon ritkák, nem véletlenül.

Bővebben