Volkswagen Tiguan
Life 2.0 TDI EU6

Készletes autó

Hengerűrtartalom:

1968 cm³

Teljesítmény:

150 LE

Üzemanyag:

Dízel

Karosszéria:

terepjáró

Váltó:

automata

LEGFONTOSABB EXTRÁK:

Szín: Mélyfekete gyöngyház, Csomagtérajtó elektromos nyitás/zárással, Elektromosan behajtható külső tükrök, ergoActive első ülések, Fűthető multifunkciós bőrkormány, Helytakarékos acél pótkerék, LED-es főfényszóró, Park Assist, Rádió "Ready 2 Discover", Téli csomag, Tolató kamera "Rear View", Vezeték nélküli App Connect

Várható érkezés: 2022. július-augusztus

Elérhető a készlet erejéig! 

Az árváltozás jogát fenntartjuk.

Felhívjuk figyelmét, hogy a Kormány cégautóadót érintő rendelkezése a 2022. július 1. - 2022. december 31-i időszakra vonatkozóan megemelte a személygépkocsik adómértékét. Amennyiben a bérlési időszak beleesik ebbe az intervallumba, úgy az emelt adó kerül felszámításra (az időszakon belül).

A jelenlegi mintakalkuláció nem az emelt adókat tartalmazza. Ezek mértékéről tájékozódjon kollégáinknál. 

Fontos információk

A készletes autók adatbázisa partnereink készletnyilvántartásán alapul. Az itt szereplő autók elérhetősége gyorsan változik.

Mivel olyan autókat válogattunk ide, amelyekből több darabos készlettel rendelkeznek a forgalmazók, ezért előfordulhat, - ha épp az Ön által kiválasztott autó már nem elérhető -, hogy színben, felszereltségben nagyon hasonló autót tudunk még találni.

Ezeknél az autóknál a kulcs a gyorsaság, így, ha megtetszett a jármű és az ajánlatunk, úgy kérjük mielőbb lépjen velünk kapcsolatba!

Kollégáink örömmel visszahívják vagy e-mailben tájékoztatják.