Hyundai i30
CW Comfort 1.5 T-GDi MHEV

Készletes autó

Hengerűrtartalom:

1482 cm³

Teljesítmény:

160 LE

Üzemanyag:

Benzin

Karosszéria:

kombi

Váltó:

kézi

LEGFONTOSABB EXTRÁK:

Szín: Amazon Gray, Téli csomag, 17" könnyűfém keréktárcsa, Kétzónás automata klíma, automata páramentesítő, Elektromos deréktámasz a vezetőoldalon, Full LED fényszórók, Parkolást segítő rendszer elöl, Síalagút, hátsó kartámasz és pohártartók

Elérhető a készlet erejéig! 

Az árváltozás jogát fenntartjuk.

Felhívjuk figyelmét, hogy a Kormány cégautóadót érintő rendelkezése a 2022. július 1. - 2022. december 31-i időszakra vonatkozóan megemelte a személygépkocsik adómértékét. Amennyiben a bérlési időszak beleesik ebbe az intervallumba, úgy az emelt adó kerül felszámításra (az időszakon belül).

A jelenlegi mintakalkuláció nem az emelt adókat tartalmazza. Ezek mértékéről tájékozódjon kollégáinknál. 

Fontos információk

A készletes autók adatbázisa partnereink készletnyilvántartásán alapul. Az itt szereplő autók elérhetősége gyorsan változik.

Mivel olyan autókat válogattunk ide, amelyekből több darabos készlettel rendelkeznek a forgalmazók, ezért előfordulhat, - ha épp az Ön által kiválasztott autó már nem elérhető -, hogy színben, felszereltségben nagyon hasonló autót tudunk még találni.

Ezeknél az autóknál a kulcs a gyorsaság, így, ha megtetszett a jármű és az ajánlatunk, úgy kérjük mielőbb lépjen velünk kapcsolatba!

Kollégáink örömmel visszahívják vagy e-mailben tájékoztatják.