Ford Transit
Custom Trend Kombi L2H1 2.0L mHEV

Készletes autó

Hengerűrtartalom:

1998 cm³

Teljesítmény:

130 LE

Üzemanyag:

Dízel

Karosszéria:

Kombi

Váltó:

kézi

LEGFONTOSABB EXTRÁK:

Szín: Frozen white, 9 személyes, Manuális hátsó légkondicionáló berendezés, Hátsó fűtés, Sötétített üvegezés a B-oszloptól hátrafelé, ICE Csomag 21, Láthatósági csomag 1, Fedélzeti számítógép, Első üléscsomag 15, Jobb oldali fellépő az ajtó teljes hosszában - Jobboldali tolóajtóval

Elérhető a készlet erejéig! 

Az árváltozás jogát fenntartjuk.

Felhívjuk figyelmét, hogy a Kormány cégautóadót érintő rendelkezése a 2022. július 1. - 2022. december 31-i időszakra vonatkozóan megemelte a személygépkocsik adómértékét. Amennyiben a bérlési időszak beleesik ebbe az intervallumba, úgy az emelt adó kerül felszámításra (az időszakon belül).

A jelenlegi mintakalkuláció nem az emelt adókat tartalmazza. Ezek mértékéről tájékozódjon kollégáinknál. 

Fontos információk

A készletes autók adatbázisa partnereink készletnyilvántartásán alapul. Az itt szereplő autók elérhetősége gyorsan változik.

Mivel olyan autókat válogattunk ide, amelyekből több darabos készlettel rendelkeznek a forgalmazók, ezért előfordulhat, - ha épp az Ön által kiválasztott autó már nem elérhető -, hogy színben, felszereltségben nagyon hasonló autót tudunk még találni.

Ezeknél az autóknál a kulcs a gyorsaság, így, ha megtetszett a jármű és az ajánlatunk, úgy kérjük mielőbb lépjen velünk kapcsolatba!

Kollégáink örömmel visszahívják vagy e-mailben tájékoztatják.