Ford Transit Custom
LWB L2H1 Trend 2.0 TDCi

Készletes autó

Hengerűrtartalom:

1997 cm³

Teljesítmény:

130 LE

Üzemanyag:

Dízel

Karosszéria:

zárt furgon

Váltó:

kézi

LEGFONTOSABB EXTRÁK:

Szín: Frozen white, Láthatósági csomag 2 (Fűthető szélvédő, Figyelmeztetés a mosófolyadék alacsony szintjére, Elektromosan állítható, fűthető, behajtható külső visszapillantó tükrök integrált irányjelzőkkel, Automata fényszóróvezérlés, Esőérzékelős ablaktörlők, Fedélzeti számítógép, Vonóhorog, Vontatmány stabilitás vezérlővel (TSC), Teljes hosszúságú gumi padlóborítás, Szigetelt gumi, könnyen tisztítható, Első légzsák - utas oldalon, Első utasoldali biztonsági öv előfeszítő, Utasoldali első légzsák deaktiválás, Figyelmeztetés a biztonsági öv bekapcsolására az utasoldalon)

Várható érkezés: 2022. nyár

Elérhető a készlet erejéig! 

Az árváltozás jogát fenntartjuk.

Felhívjuk figyelmét, hogy a Kormány cégautóadót érintő rendelkezése a 2022. július 1. - 2022. december 31-i időszakra vonatkozóan megemelte a személygépkocsik adómértékét. Amennyiben a bérlési időszak beleesik ebbe az intervallumba, úgy az emelt adó kerül felszámításra (az időszakon belül).

A jelenlegi mintakalkuláció nem az emelt adókat tartalmazza. Ezek mértékéről tájékozódjon kollégáinknál. 

Fontos információk

A készletes autók adatbázisa partnereink készletnyilvántartásán alapul. Az itt szereplő autók elérhetősége gyorsan változik.

Mivel olyan autókat válogattunk ide, amelyekből több darabos készlettel rendelkeznek a forgalmazók, ezért előfordulhat, - ha épp az Ön által kiválasztott autó már nem elérhető -, hogy színben, felszereltségben nagyon hasonló autót tudunk még találni.

Ezeknél az autóknál a kulcs a gyorsaság, így, ha megtetszett a jármű és az ajánlatunk, úgy kérjük mielőbb lépjen velünk kapcsolatba!

Kollégáink örömmel visszahívják vagy e-mailben tájékoztatják.