Ford E-Transit
L3H2 RWD Van Trend 350 BEV

Zöldautó

Hengerűrtartalom:

0 cm³

Teljesítmény:

272 LE

Üzemanyag:

Elektromos

Karosszéria:

zárt furgon

Váltó:

automata

LEGFONTOSABB EXTRÁK:

Szín: Frozen White, Első üléscsomag 29: 10-irányban elektromosan állítható vezetőülés dönthető ülőlappal, Dupla utasülés merev háttámlával, lehajtható asztallal és felnyitható ülőlappal, 2-irányban állítható első fejtámlák (fel/le) , Fűthető vezetőülés, Fűthető utasülés, Vezető oldali kartámasz (Szimpla, belső), Vezető oldali deréktámasz, Légzsákok (első vezető és utas, függöny, oldal), Rakodótér védő csomag: Teljes magasságban farostlemez burkolat, Teljesen szigetelt rakodótér padló, Pótkerék

Hatótáv: akár 371 km

Elérhető a készlet erejéig! 

Az árváltozás jogát fenntartjuk.

Fontos információk

A készletes autók adatbázisa partnereink készletnyilvántartásán alapul. Az itt szereplő autók elérhetősége gyorsan változik.

Mivel olyan autókat válogattunk ide, amelyekből több darabos készlettel rendelkeznek a forgalmazók, ezért előfordulhat, - ha épp az Ön által kiválasztott autó már nem elérhető -, hogy színben, felszereltségben nagyon hasonló autót tudunk még találni.

Ezeknél az autóknál a kulcs a gyorsaság, így, ha megtetszett a jármű és az ajánlatunk, úgy kérjük mielőbb lépjen velünk kapcsolatba!

Kollégáink örömmel visszahívják vagy e-mailben tájékoztatják.